Loading...

Berrin İZCİ

Head of IS Governance, Denizbank

Berrin İzci, Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur ve yazılım geliştirici olarak görev yaptıktan sonra BT süreç yönetimi, risk yönetimi, hizmet yönetimi, uyum, iş sürekliliği, bilgi güvenliği ve veri koruma konularında çalışmaya devam etmiştir.

Berrin İzci, aynı zamanda IRCA onaylı ITIL-F ve ISO 9001 & ISO 27001 Başdenetçisi unvanına sahiptir. CMMI for Services ve CMMI for Development modellerine dayalı iş süreçlerinin tanımlanması, uygulanması, yönetimi ve iyileştirilmesi konularında görev almıştır. CMMI for Services + SSD Seviye 3 sertifikası ile Türkiye’deki ilk olma özelliğini taşımaktadır.

Berrin İzci, mühendislik ve teknoloji yönetimi alanındaki derin bilgisiyle tanınmakta olup, projelerin her aşamasında etkin rol oynamaktadır. Ekip yönetimi ve stratejik planlama konusundaki yetkinlikleri sayesinde, karmaşık projeleri başarıyla yürütmekte ve ekiplerinin potansiyelini en üst düzeye çıkarmaktadır.

Aynı zamanda, yenilikçi çözümler geliştirme konusundaki tutkusu ile sektördeki dönüşümlere öncülük eden İzci, çeşitli seminerler ve eğitimler düzenleyerek, genç profesyonellere mentorluk yapmaktadır. Bilgi ve deneyimlerini paylaşarak, bilişim sektöründeki en iyi uygulamaların benimsenmesine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.